Един от най-известните модели е инкогнито в България! Световноизвестната манекенка

...
Един от най-известните модели е инкогнито в България! Световноизвестната манекенка
Коментари Харесай

Джиджи Хадид тайно у нас

Един от най-известните модели е тайно в България! Световноизвестната манекенка Джиджи Хадид е снимала реклама в киноцентъра в Бояна, научи извънредно " България Днес ". Дори ловците на подписи, които надушват всяка звезда, не разбрали, че хубавицата е у нас.

Американският супермодел прекарва в София близо седмица. Тя каца на родна територия в неделя през нощта. А през днешния ден си потегля. Хадид спи в един от най-големите и първокласни хотели в центъра на София. Наема голям апартамент, а разполагаем има непрекъснато асистент, който да се грижи за всички прищевки на звездата.

 Джиджи е един от най-успешните модели в света

Джиджи е един от най-успешните модели в света

Джиджи снима фотосесия за известния бранд " Жан Пол Готие ". Специално за снимането на реклама е извикан един от най-хубавите фотографи - французин, пред който театралничат единствено най-големите имена.

Моделката, която е в топ 3 на печелившите в специалността, съвсем няма време да прегледа София. От ранни зори тя е на терен. А фотосите не престават до късно.

 Блондинката е сюрпризирана какъв брой са благи хората в България

Блондинката е сюрпризирана какъв брой са благи хората в България

Това е първо посещаване у нас за Джиджи. Въпреки че не съумява да зърне хубостите на София, топмоделът е удивен от отношението към нея. Екипът, в който има и няколко българи, се държал суперлюбезно със международната звезда. Никой не й досаждал и не пробвал да я снима, защото визитата й у нас е конфиденциално.

Дори Енджи Касабие, която хранела екипа на продукцията, не знаела на кого праща храна. Ливанката, която неотдавна бе посетител в студиото по време на мач от международното, има компания за кетъринг. Касабие била наета да посетители екипа със здравословни ястия, само че по този начин и не й било казано за кого би трябвало да подготви деликатесите.

Джиджи е сестра на различен супермодел - Бела Хадид. Двете дружно с Кайли Дженър са най-успешните моделки в последните няколко години. Според американската преса трите печелят милиони единствено от една фотосесия.

Преди няколко седмици се появиха информациите, че Джиджи има връзка с артиста Леонардо ди Каприо. Звездите няколко пъти са снимани да интимничат в заведения в Съединени американски щати. Засега обаче нито един от двете звезди не се е разкрил дали сред тях има нещо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР