Един от най-известните френски актьори Ален Делон потвърди, че ще

...
Един от най-известните френски актьори Ален Делон потвърди, че ще
Коментари Харесай

Ален Делон: Няма да съжалявам, когато си тръгна от този свят


Един от най-известните френски артисти Ален Делон удостовери, че ще си отиде " от този свят без съжаление” в изявление равносметка, оповестено в специфичен брой на списание Paris Match, отдаден на 60-годишнината от началото на кариерата му. В изявлението, озаглавено " Аз, Делон: изявлението на живота ми”, 82-годишният артист изяснява, че към този момент е видял всичко и всичко е опознал, само че му се повдига от днешното време, съобщи БГНЕС. " Всичко е подправено. Вече няма почитание, дадена дума. Само парите имат значение. По през целия ден слушаме за закононарушения. Зная, че ще напусна този свят без съжаление”, споделя артистът откакто е приказвал за кариерата си, за сложните взаимоотношения със фамилията си, за дамите, които е обичал, и за приятелите, които е изгубил.

" Почти всички са мъртви”, акцентира митичният артист от " Гепардът” (1963), имайки поради неотдавнашната гибел на Мирей Дарк, която беше негова спътница през 70-те години. Запитан за мястото на жена в днешния му живот, артистът дава отговор, че не е разкрил такава. " Не споделям, че няма кандидатки. Има 10, само че никоя за момента не е подобаваща за края на живота ми….Бих се оженил за жена, в случай че е подготвена да бъде с мен до края”, изяснява Делон.

Делон прецизира, че фотосите на " последния му филм” на Патрис Льоконт, в който си партнира с Жулиет Бинош, закъсняват и желае да се върне на снимачната площадка за финален път. Последният пълнометражен филм с Ален Делон " Astérix aux jeux olympiques " е от 2008. В театъра артистът беше за финален път на сцена през 2011 и 2013 в " Une Journée ordinaire " на Ерик Асус.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР