Но не тоалетът получи най-много коментари, а лицето на звездата

...
Но не тоалетът получи най-много коментари, а лицето на звездата
Коментари Харесай

Погнаха и Джей Ло също като нашата Галена

Но не тоалетът получи най-вече мнения, а лицето на звездата - мнозина започнаха да пишат, че Дженифър е прекомерно слаба и наподобява като след приемането на " Оземпик ". Същата обстановка се получи и при нашата фолк звезда Галена, която преди време бе нападната, че употребява този медикамент, с цел да реализира слаба фигура. В следствие даже тя анулира няколко участия, откакто имаше припадаци от приема на лекарството.
Реклама
54-годишната Дженифър Лопес постоянно демонстрира тренировките си и, съдейки по видеото от концертите, е в отлична форма. Въпреки това потребителите в интернет непрекъснато се чудят дали тя не си бие инжекциите за диабетици, което звездите употребяват, с цел да отслабнат. Според потребителите тя наподобява по-стройна от всеки път. Коментаторите пишат: " О, лице на " Оземпик ". Това ли си ти? ", " Твърде доста " Оземпик "? ", някои означават, че лицето ѝ наподобява изтощено - това се вижда даже макар ретуша на фотографията. А точно изтощеното лице е една от последствията от приема на медикамента.

Феновете на Дженифър Лопес не за първи път имат сходни въпроси: в края на април тя разгласява фотография в обществените мрежи, на която е облечена в бяла миди рокля без ръкави, с прорез на полата откъм гърба и стилно високо деколте. Един от най-популярните мнения беше въпросът " Оземпик? ", като потребителите означиха, че в никакъв случай не са я виждали толкоз слаба, а един от тях означи, че майка му приема инсулиновото лекарство, тъй като има диабет, а " звездите го ядат, като че ли е просто бонбон ".
РекламаСнимка: Getty Images / Guliver 
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР