Един от най-хубавите моменти в града е тогава, когато отделим

...
Един от най-хубавите моменти в града е тогава, когато отделим
Коментари Харесай

Усещане за безгрижие в града с рокля тип риза и розови маратонки

Един от най-хубавите моменти в града е тогава, когато отделим време да се разходим измежду природата. В парка времето като че ли в действителност стопира и можем да се отпуснем умерено на някоя дървена скамейка или в беседка и в действителност да си починем. Кътче в града без коли. Кътче от парадайса. Кътче... единствено за нас.



Най-хубаво е, когато го вършим преди обяд, изключително в летните месеци. Обличаме нещо леко и комфортно и излизаме. Точно тогава се доверяваме на – розовите маратонки, които ни връщат към детството с цвета си и са по-леки от перце, . Напоследък постоянно приказваме за това, че където и да бъдем, би трябвало да ни е оптимално комфортно. И е безусловно по този начин.


В парка всичко като че ли ни става по-удобно и на сърцето, и на душата. Въздухът е по-лек, по-свеж. Хората са по-ведри и усмихнати и всеки демонстрира характерността си по някакъв метод – дали посредством облекло, или тип изкуство, което показва измежду уюта на природата. Ние избрахме да покажем своята с розови маратонки, небесно синя рокля с бели райета и... неонова чантичка за кръста за акцент. Модата ни е пристрастеност. Затова демонстрираме характерността си посредством нея. А вие?

С поддръжката на District

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР