Един от най-eмоционалните моменти по време на брачната церемония е

...
Един от най-eмоционалните моменти по време на брачната церемония е
Коментари Харесай

6 причини, поради които брачните халки са по-важни, отколкото предполагате

Един от най-eмоционалните моменти по време на брачната гала е размяната на брачните халки. Факт е, че някои хора смъкват халката още след женитба заради персонални съображения - влошено положение на кожата или работна среда, която не разрешава носенето на бижута. Но от време на време човек просто избира да не носи халката си и акцентира не толкоз основни аргументи за това решение. Пръстенът от обичания човек е доста по-голям, в сравнение с си мислите. Ето 6 аргументи, заради които не би трябвало да се отказвате от брачната халка.
1. Независимо дали си двата сметка, или не, това е първото нещо, което хората виждат при срещата им с вас. Често близките вършат догатки по отношение на вашата ангажираност към брака въз основа на съществуването или отсъствието на халка.

2. Халката ще ви припомня всекидневно, че всяко ваше решение въздейства по някакъв метод на вашия брачен партньор.
От момента, в който казахте „   да “, всеки аспект от живота ви към този момент е обвързван с вашия сватбен сътрудник. Всичко, което вършиме, ще повлияе по един или различен начин  на индивида до вас. Пръстенът просто ще ви припомня, че каквото и да извършите, то ще повлияе на брака ви.
 Митовете за брака, в които дамите към момента имат вяра Митовете за брака, в които дамите към момента имат вяра
За страдание дамите към момента имат вяра в някои легенди, свързани с брака. Ето кои са те. 1.Най-важното е да сключим брак В един миг мом...
3. Пръстенът е знак на почитание към вашия брачен партньор. Уважението в брака не се мери единствено с това, което споделяме. Често дейностите са по-красноречиви от думите. Брачната халка е един от лесните способи да засвидетелствате това почитание, изключително в случай че брачният партньор ви упорства да я носите и твърди, че това е значимо за него. Ако вашият сътрудник ви помолил да я носите и вие непрекъснато пренебрегвате молбата му, по този метод демонстрирате пренебрежение и неуважение към възприятията му.
4. Халката е вашата отбранителна линия против невярност. Пръстенът не подсигурява 100% отбрана от невярност, само че несъмнено е вашата отбранителна линия. Фактът, че го носите на ръката си, предава посланието ви към близките: " Омъжена/женен съм. Аз съм верен/ вярна. Бракът ми е значим за мен. " Ако се пробвате да бъдете  " женени под прикритие " и да пазите фамилното си състояние в загадка, то най-вероятно не зачитате брака си.
5. Халката е забележим знак за децата ви, че бракът ви има значение за вас. Ако имате деца, един от най-важните уроци, които можете да им предадете, е по какъв начин би трябвало да наподобяват взаимоотношенията сред съпрузите. Покажете им хубостта на връзките с колегата ви. Разбира се, халката е единствено първият знак за вашите усеща.
6. Запомнете, че няма безапелационна причина да не носите брачната си халка! Ако сътрудникът ви отхвърля да носи пръстена си и акцентира избрана причина за решението си, по-добре анализирайте връзките си с него. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР