Един от най-добрите съдии във Франция и в Европа в

...
Един от най-добрите съдии във Франция и в Европа в
Коментари Харесай

Елитен френски рефер ще свири дерби на "Герена"

Един от най-хубавите съдии във Франция и в Европа сега - Клеман Тюрпен, получи наряд за дербито от XXIX кръг от Ефбет лига (III в Първата шестица) сред " Левски " и " Славия ". Асистенти на Тюрпен ще са сънародниците му Никола Дано и Сирил Грингор, а четвърти арбитър ще е Георги Кабаков. Мачът ще се играе в събота от 18:00 ч. на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ".

Назначението идва по молба от френската футболна федерация, откъдето желаят Тюрпен да не губи форма за мачовете от евротурнирите през август, в това число финалната фаза в Шампионската лига. Той няма опция да управлява дуели в родината си, защото локалното състезание беше прекъснато поради пандемията от COVID-19.

Тюрпен постоянно получава дежурства за огромните дербита в Лига 1, а също в евротурнирите. През тоди сезон той управлява няколко мача в Шампионската лига, в това число 1/8-финала " Челси " - " Байерн " (0:3). Бе и арбитър на Мондиал 2018. В неделя, още веднъж по молба на френската федерация, той бе основен арбитър на дербито в Гърция АЕК - " Олимпиакос " (1:2).

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР