Един от най-добрите журналисти в българския спортен печат - Желю

...
Един от най-добрите журналисти в българския спортен печат - Желю
Коментари Харесай

Желю Станков: До последно мислех завръщането на Михайлов за скрита камера

Един от най-хубавите публицисти в българския състезателен щемпел - Желю Станков, който следи процесите в родния футбол към този момент 25 години, не скри изумлението си от завръщането на Борислав Михайлов отпред на БФС. В изявление пред bTV Станков, притежател на фамозната статуетка " Златна брадва " за 2016 година, предложи грандовете " Левски " и ЦСКА да се отдръпват от шампионата в символ на митинг.

Снимка: Lap.bg

" Аз до последно си мислех, че тази конференция във футболния съюз е някаква скрита камера и в края на изявленията на Боби Михайлов някой ще всветне лампа и ще каже " Усмихнете се там! Това всичко беше скрита камера. Беше подбив! ". Той си приказва, приказва, приказва - не е подбив! Вярва си, споделя някакви неща все едно ние не живеем на тази планета, не сме публика на този футбол и не знаем защо става дума. " Аз ще подобря ", а до него Емо Костадинов ще образува работни групи... Чакайте, хора! Народът ви презира. Не ви обичат. Същите, които са излизали по улиците и са пели имената ви. Категоричната им присъда е " Вие не ставате ". Няма смисъл да се прави социологическо допитване, с цел да се каже Михайлов подобаващ ли е. Празните игрища, порутените игрища, нулевият съвсем интерес на аудиторията към този футбол. Това е красноречивото доказателство, че Боби Михайлов се е провалил. Безкомпромисно, просто без коментар... ", съобщи Станков.

Снимка: bTV

" Все едно на следващия ден Жан Виденов да каже " И аз си отдръпвам моята оставка ". ОК, очевидно има някакви правни учредения, членове, точки, алинеи. Не е въпросът в това. Хората желаят нещо ново. Това може да се случи в друга страна, в случай че тя е Мавритания или някоя от Третия свят. Там може да се случи, само че тук на Балканския полуостров... Още повече, че ние сме страна-член на Европейския съюз (ЕС) и нямам концепция по какъв начин тъкмо се случват тези неща. Умишлено Боби Михайлов и всичките към него, в случай че желаят да го създадат толкоз зле, отново ще е една концепция по-добре. Дори да го вършат целеустремено. Те го вършат нецеленасочено, заради липса на подготвеност, на потенциал, на познания, на подготовка, на воля, се случва всичко, надолу, надолу и надолу. "

Снимка: bTV

" Арогантно държание на Михайлов на конференцията. Това е човек, който си разрешава да си тръгне с джипа от пистата, с цел да не се срещне с нас репортерите и вашата телевизия го беше снимала. Излиза си подпийнал очевидно. Нищо не може да ме изненада повече от Боби Михайлов. Това през вчерашния ден беше изненада, в действителност. "

" Оттук нататък аз го писах във вестника. Трябва " Левски " и ЦСКА да изоставен това състезание, да поведат някакъв фронт, битка, митинги, не знам тъкмо под каква форма, само че футбола си отива, в случай че по този начин продължава... ", предложи Станков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР