Един от най-добрите и опитни волейболисти на Хебър - Тодор

...
Един от най-добрите и опитни волейболисти на Хебър - Тодор
Коментари Харесай

Тодор Алексиев остава в Хебър

Един от най-хубавите и опитни волейболисти на Хебър - Тодор Алексиев, подписа нов контракт с клуба и ще продължи да играе за тима от Пазарджик и през новия сезон. Бившият национал на България постави подписа си под контракта на специфична конференция, на която неговият отбор беше награден за най-хубав тим у нас през април..

" Радвам се, че оставам. Това ще бъде четвъртата ми година в Хебър, тъй че няма нищо ново за мен. Постигнахме много неща с тима, само че би трябвало да продължим да работим върху задачата си. Имаме доста работа, тъй като имаме нови състезатели, с които би трябвало да се сработим. Отборът е с нови разпределители и ни следва доста работа по сработването с тях, изключително на нас - нападателите. За да се реализира повече, би трябвало да се работи повече ", бяха първите думи на Алексиев.

" Ние мислим единствено за ежедневната си работа. Целите ни са да побеждаваме във всеки мач. А задачите идват с времето. Откакто съм се върнал в България, всеки от водещите тимове надгражда всяка година и усилва бюджета си. Дея спорт ги има от предходната година, а имат огромни упоритости. Монтана постоянно са били тим, който се бори за първите места. В Разлог вършат промени, а и знаете какъв брой мъчно се играе в залата там. Лукойл са мощни. Левски градят млади състезатели, а в този момент взеха и селекционера на националния тим. Ще има 5-6 тима, които ще се борят за първите места. Този сезон силите ще са по-балансирани, даже и при тимовете от дъното на класирането ", има вяра волейболистът.

" Надявам се националите да се показват добре в Лигата на нациите. Да се покажат, да натрупат опит, да стигнат там, където ние сме били ", пожела им Тодор Алексиев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР