Един от най-добрите футболисти на ще вземе участие в първото

...
Един от най-добрите футболисти на ще вземе участие в първото
Коментари Харесай

Звезда на Левски ще играе във виртуалното първенство по футбол

Един от най-хубавите футболисти на ще вземе присъединяване в първото електронно състезание с български тимове - WINBET e-football League, което започва на 15 октомври.
Халфът на " сините " ще съставлява 26-кратните първенец на България в шампионата по PES 21. Очаква се напълно скоро и други играчи от родния футбол да станат част от огромното гейминг събитие.
Шампионатът се провежда от компанията " Спортс Мениджмънт България " и е основан на играта Pro Evolution Soccer (PES20 и PES21) за PlayStation 4. Участниците би трябвало да заявяват, че са пълнолетни, да имат български акаунт на PSN и абонамент PlayStation +. Мачове от шампионата ще бъдат предавани всеки ден до края на годината на Sportal.bg и телевизия SportalTV .

Записванията за присъединяване в WINBET e-football League ще продължат на формалната интернет страница на шампионата до 14 октомври. На същия адрес можете да откриете разпоредбите на надпреварата. След 10 октомври на ще бъде предоставена за изтегляне и модифицираната българска версия на PES20 и PES21.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР