Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена

...
Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Още малко... и тръгвам на турне


Един от най-чаровните и артистични реализатори на българската музикална сцена - Орлин Павлов - ще зарадва многочислените си почитатели с национално турне тази есен. Началото ще бъде обещано в София с първия му огромен независим концерт на 1 октомври в Зала 1 на НДК . Заедно с Орлин на сцената ще излязат едни от най-хубавите български музиканти, а с цел да е пълностоен музикалният сърпрайз, той е подготвил и независим албум. си поговори на драго сърце с Орлин за идните събития и за други любопитни неща към него. Вижте сами в долните редове!
Тази година е повече от сполучлива за теб - нов филм, сериал, албум, концерт в Зала 1 на НДК, турне... Как се случи всичко това в границите на по-малко от година?
Лидия Михайлова, с която работя повече от две години, направи цялата страхотна организация и дружно успяхме да подредим всичко, с цел да се случи по този метод. Особено с албума и концертите – би трябвало й премия " Mениджър на годината ". Ако има такава в мен, й я връчвам незабавно!
Как върви подготовката за концерта?
Много работа, страхотни музиканти, доста хрумвания. Концертът в Зала 1 на НДК на 1 октомври е огромно предизвикателство, както и турнето, което ми следва. Тяхната реализация би била невъзможна без спонсори. Ние намерихме страхотни, които ни повярваха. Проектът е огромен – до мен на сцената ще свири тайфа от 10 души. Много е вълнуващо!
Разбрахме, че обезпечено сполучливата композиция сред теб, Любо Киров и Графа е сътворила нова ария...
Докато подготвях албума си ми се обади Графа и сподели: " Имам жестока концепция ". С Любо се събраха, измислиха текста. И по този начин записахме нова ария дружно, която се споделя " Приятели вечно " и влиза в албума. Ще я представим за пръв път на концерта в НДК. И освен нея, несъмнено.

Ще забележим ли и други твои сътрудници на сцената?
Прекрасната Белослава. Също по този начин Живко Петров Трио, имаме авторска ария, която измисли той и също ще бъде в албума. Имаме ново парче и с Бобо. Балет " Нова " също ще се качат с мен на сцената, както и моите другари от група " Спектрум ", които направиха страхотна версия на " Още малко ".
Как върви подготовката?
Режисьор на спектакъла е Виктор Бонев. Имам щастието до мен да застанат изключителни музиканти - Мартин Ташев, Милен Кукошаров, Васил Вутев, Борислав Бояджиев, Владислав Мичев, Димитър Льолев, Георги Стойков, Евден Димитров, Волен Милчев, Ангел Дюлгеров и DJ Stephan Love. Всичко върви супер и по проект! Нямам самообладание, тъй като цялата подготовка е същинско предизвикателство!
Виждаме, че сполучливо се справяш с специалностите си на артист и артист. С кое от двете, обаче, сбъдна детската си фантазия?
Исках да стана космонавт и артист. Не съумях да стана космонавт. Аз не се и пробвах. Може би в случай че бях пробвал, щях да стана...
Възможно е.
То не е и късно. Просто ми трябват към 2-3 милиона евро и биха ме качили незабавно против тази сума на някой галактически транспортен съд. Но съм доста благополучен, че сбъднах детската си фантазия да бъде артист.
Как прекара лятото?
В доста работа – записи, музиканти, текстове. Емоции не липсваха, само че прекарах единствено пет дни на морето. Нямах опция за повече. Много желаех най-малко още пет... Записвах песни по албума, подготвили сме към 7-8 нови части, има нови версии на остарели песни, ремикси, дуети, трио...
Обмисляш ли видеоклипове към тях?
Трябва да изберем на кои тъкмо песни от албума. И несъмнено – с Любо и Графа ще създадем видео към новата ни обща ария, може би тази година.
Кога усещаш, че ти свършва горивото и по какъв начин презареждаш?
С музика, отпочивам си и на път. Много обичам да пътувам. Пътят ме зарежда. Пътувам с колата, към мен има хубави хора и доста страсти по време на път. Сега следва турне, което след София , продължава в Пловдив на 5 октомври в комплекс С.И.Л.А., следва Бургас на 13 октомври в Държавната опера и Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната дата е 20 октомври , когато ще съм на сцената в ДКС " Васил Левски " във Велико Търново .
Пътят, концертите и страстите може и да ме уморяват, само че по-късно се усещам по-зареден и благополучен, че съм претърпял всичко това!
Интервю на Милена Славкова

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР