Един от легендарните футболисти на ЦСКА - Георги Денев, говори

...
Един от легендарните футболисти на ЦСКА - Георги Денев, говори
Коментари Харесай

Кучето лае в подкрепа на Ганчев: Убеден съм, че ЦСКА ще победи Ботев Пд

Един от именитите футболисти на ЦСКА - Георги Денев, приказва пред CSKA.BG. Той засегна тематиките за последното домакинство на Лудогорец, както и идния конфликт с Ботев Пловдив в неделя.

" Най-тежкото отмина - мачът с Лудогорец. ЦСКА имаше всички предпоставки да победи, само че не съумя, защото и съдията повлия на крайния резултат. Груба неточност направи при изгонването на Кевин Меркадо, не беше за втори жълт картон. Но и по-късно се видя, че армейците стояха отново добре на терена, без значение, че бяха с човек по-малко ", разяснява Денев.

" Разбира се, не мога да подмина и намесата на вратаря Георги Китанов при попадението на Върджил Мисиджан. Наистина груба неточност, само че кой не бърка? Не би трябвало да го виним, защото Китанов е млад вратар, има огромно бъдеще пред него. Но във футбола е по този начин - веднъж спасяваш тима си и всички те величаят, по-късно правиш една неточност и мненията са на другия полюс ", показа някогашният футболист на ЦСКА.

" От предишния сезон виждам едно - тимът върви по възходяща линия. Стамен Белчев си прави работата доста професионално и занапред положителните резултати предстоят. Фернандо Каранга е добър нападател и дава класа в нахлуване. Мощен е, с много добра техника, има хубава игра с глава, оказва помощ и във фаза отбрана, което за един нападател в днешния футбол е доста значимо ", добави той.

" Сигурен съм, че още тази неделя ЦСКА ще завоюва първите си три точки в шампионата, макар че Ботев Пд е сериозен противник. И всичко ще си пристигна на мястото. Щом Гриша Ганчев се е заел с ЦСКА, за мен това е явен сигнал, че още този сезон ще сме първенци. В щаба има и още спортни хора, като Стойчо Стоилов, да вземем за пример, които си схващат от работата и клубът ще върви във възходяща линия ", приключи пред CSKA.BG Георги Денев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР