Един от героите на България от Мондиал 1994 в САЩ

...
Един от героите на България от Мондиал 1994 в САЩ
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Родните футболисти тренират два часа и после са по кафенетата

Един от героите на България от Мондиал 1994 в Съединени американски щати Цанко Цветанов приказва за проблемите на родния футбол и сподели какво мисли за завършването на сезона. Според някогашния бранител на Левски футболистите упражняват малко денем, а след това през множеството време висят по кафенетата.

Легендарният бек счита, че Боби Михайлов се е справял не толкоз неприятно отпред на БФС, само че е прекомерно добър и е желал всички да бъдат удовлетворени.

" Не мога да кажа дали изключителното състояние ще завърши на 13 май. Надявам се, че шампионатът ще успее да приключи, защото от Втората международна война не се е случвало шампионата ни да не завърши. Аз персонално се надявам да се изиграят всички мачове, които са останали. Имаме обаче и проблеми. Ако шампионатът не приключи до 30 юни, има футболисти с изтичащи контракти, нов сезон, европейски клубни шампионати. Но тези проблеми не може единствено БФС да ги реши, а по-скоро ФИФА и УЕФА ", показа Цветанов пред Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР