Един от футболистите на Левски, чийто договори изтичат, но не

...
Един от футболистите на Левски, чийто договори изтичат, но не
Коментари Харесай

На Герена: Титуляр размисли, Ники Михайлов се завръща

Един от футболистите на Левски, чийто контракти изтичат, само че не желаят да одобряват изискванията на клуба за нов, очевидно е размислил.

Става въпрос за Жереми Петрис, който се е върнал на масата на договаряния.

Роденият във Франция състезател, чийто корени са от Мартиника, до този миг твърдо отхвърляше предложенията на " сините ".

Десният бек, който беше притеглен от Станимир Стоилов, първо бе с краткотраен контракт, а по-късно се снабди с непрекъснат.

Настоящият договор на Жереми Петрис с Левски е до края на сезона.

Крайният бранител има 40 мача за " сините ", в които е вкарал един гол, написа „ Мач Телеграф “ и добавя, че Николай Михайлов съвсем несъмнено ще излезе титуляр в четвъртък вечер против Пирин.

Причината за това е, че Пламен Андреев беше титуляр за младежкия народен тим против Израел нощес.

Както е известно. Михайлов изпадна в недружелюбност пред " сините " почитатели след мача с Хамрун.

Привържениците не съумяха да му простят издънката при втория гол на малтийците. След това той игра единствено в два мача за Левски - против Вихрен Сандански и Черно море.

В срещата с " моряците " на " Ивайло " във Велико Търново той още веднъж получи негативи за изявите си, откакто Левски загуби с 0:1 от варненци.

Оттогава Пламен Андреев се радва на доверието на треньорите. Николай Костов обаче не счита, че е редно Андреев да пази в два мача в границите на три дни.

С отмора беше награден Кристиан Димитров. Защитникът беше титуляр при загубата на България с 1:2 против Черна гора в Подгорица.

Андриан Краев, който също започва за " лъвовете ", взе присъединяване единствено в загрявката по време на вчерашната подготовка.

Очаква се и двамата да бъдат на линия за заниманието през днешния ден.

Николай Костов би трябвало да реши и кой от чужденците с паспорти отвън Европейския съюз ще гледа мача с Пирин от трибуните. Това ще бъде един от петимата бразилци в състава или Хосе Кордоба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР