Един от бившите треньори на Григор Димитров - аржентинецът Франко

...
Един от бившите треньори на Григор Димитров - аржентинецът Франко
Коментари Харесай

Бивш треньор на Григор Димитров: Чувствах, че умирам от коронавируса

Един от някогашните треньори на Григор Димитров - аржентинецът Франко Давин, показа, че е водил тежка борба на живот и гибел с ковид. Наставникът, под чието управление Хуан Мартин Дел Потро завоюва единствената си досега купа от “Големия шлем”, описа по какъв начин е протекло болестта при него.

“В края на юни работех доста интензивно на корта, доста часове. По това време на годината в Маями е горещо. И един ден се почувствах зле и си споделих: “Трябва да спра за един ден, да избягам от жегата”. Просто да върша нещо отвън корта. На идващия ден се върнах към естествения си работен темп и се почувствах изтощен. Същия следобяд си останах вкъщи и си направих тест. Това беше на 25 юни”, описа пред La Nacion Давин.

“Чувствах се много зле, като че ли бях пипнал неприятен грип, с болки по тялото”, продължи описа си Давин, добавяйки, че никой от роднините и приятелите, с които е общувал, не е бил с позитивен тест за ковид. Ето за какво 50-годишният експерт подозира, че е пипнал вируса от някой, който не е знаел, че е бил инфектиран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР