Един непредвиден романтичен жест понякога е достатъчен, за да демонстрирате

...
Един непредвиден романтичен жест понякога е достатъчен, за да демонстрирате
Коментари Харесай

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Един неочакван сантиментален жест от време на време е задоволителен, с цел да демонстрирате любовта си към сътрудник. И мъжете харесват това. От елементарна изненада до даже опити за дребни неща,  като да го наречете със сладко име, могат да създадат цялата разлика във връзката ви. Тя може да стане доста по-смислена с сходни дейности. Мъжете в множеството случаи са подценени, когато става въпрос за капризи. Те могат да кажат, че в действителност не харесват такива сладникави неща, само че истината е, че те безусловно правят оценка изпълнените с обич дейности. Това може да провокира усмивка на лицето им, до момента в който разтапя сърцата им. Със сигурност дълго ще помнят нещо, което половинката им направи ненадейно, даже то да е заимствано от някой филм.

Тук описваме четири клишета за връзки, които мъжете харесват скрито и в действителност им се радват:

Седнете с него и направете проект, вместо да обсъждате

Повечето двойки приключват в кавги или диспути, до момента в който вършат проекти или излизат. Известен е фактът, че представителите на мощния пол не обичат да влизат в разногласия в една връзка. Понякога е хубаво да сложиш завършек на мислите си и просто случайно да решиш да излезеш. Изберете вечер и планирайте по елементарен метод, който вашият мъж ще хареса. Това ще подейства като сексапил, с цел да задълбочи любовта ви с индивида до вас. Същевременно ще ви спести както времето, по този начин и разочарованието от вземането на решения и кавгите. Можете да седнете в скута му и единствено с взор да му покажете какъв брой го обичате и сте подготвена да му дадете всичко.

Споделяне на храна или носене на меню, което той обича

Момчетата не споделят това на глас, само че скрито обичат, когато дамите им готвят за тях или споделят хапка с тях. Дори шерването на последната хапка от вашата храна значи доста за него! Мъжете харесват вкусна храна. Ако тръгвате на открито и знаете, че той обича това ядене, спрете и му го вземете, без даже да питате. Ако пък обичате да прекарвате време у дома, организирайте красива вечеря вкъщи без мотив. Това ще направи вечерта ви незабравима и сигурно ще внесе многообразие във връзката ви.

Глезете го или го изненадвайте на инцидентен принцип, когато настроението му е неприятно

Всички прекосяваме през проблеми или неприятни дни в даден миг. Мъжете не приказват постоянно за това, тъй като желаят да са мощни. Но откакто установите, че има нещо притеснително, било то заради неравномерния работен живот или нещо друго, действайте. Дайте му сладка глезотия вкъщи или го изненадайте с всичко, което му харесва. Може да е игра, сладолед или благ жест, от който той има потребност. Мъжете харесват, когато някой обръща внимание на нещата, които имат значение за тях. Така той ще разбере какъв брой държите на неговото благополучие.

Бъдете спокойни със фамилията му

Мъжете харесват, когато тяхната обичана има положителни връзки с хората, които значат всичко за него. Допълнителните старания или правенето на проекти с приятелите и фамилията му могат да го създадат супер благополучен. В същото време тези дни носят купища усмивки на лицето му. Помагайте на майка му с ежедневните отговорности или планувайте пътешестване със фамилията му. Това несъмнено ще го накара да се почувства особено. Мъжете биха се чувствали най-добре, в случай че изберете да прекарате някой празник с роднините му. Така той няма да се раздира сред вас и тях, като по този метод ще бъде безпределно благополучен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР