Един месец след изчезването на 24-годишния Димитър Малинов и убийството

...
Един месец след изчезването на 24-годишния Димитър Малинов и убийството
Коментари Харесай

Един месец от смъртта на Митко: Цалапица настоява за отстраняване на главния секретар на МВР

Един месец след изгубването на 24-годишния Димитър Малинов и убийството му  виковете за правдивост в Цалапица не стихват. За това време има двама арестувани близнаци в ареста, упрекнати в помагачество и един обвинен, който е в Германия и към момента не е арестуван. Толкова!

" На 26.08 /събота/ и 27.08 /неделя/ от 17 часа за следващ път ще затворим пътя Пловдив - Пазарджик, в символ на противоречие с това което се случва. Цалапица и Стамболийски, дано бъдем единни! Митко живя и в Цалапица, и в Стамболийски! Бъдете до нас, да се борим дружно за правдивост за Митко и бистрота по случая! Нека всички отговорни си понесат наказването, а то би трябвало да бъде пожизнен затвор, без право на подмяна. Митко го няма, само че в случай че беше жив, той би застанал до всеки един от нас! Аз съм Митко и няма да мълча! ".

Това написа рано тази заран майката на убитото момче Атанаска Бакалова. 

Хората са възмутени, че към този момент 1 месец нарочения за палач стои в Германия и не е арестуван.

" Прикриват ли го? Какво става? Всички желаеме правдивост за Митко! "

" Докато не ги ръчкаме с остена, ще си траят и ще извършват заповедите на корумпираните шефове. Протест до дупка, нищо, че Митко няма да се върне... Ако за всеки случай сме единни, съпричастни, ще се научат да работят за народа, ще намалее престъпността ", пишат още хората от Цалапица.

Заради мудното следствие и нулевите резултати протестиращите от Цалапица упорстват и за отстраняването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Според тях следствието е опорочено още първоначално от служителите на реда от Стамболийски.

" Национален митинг за премахване на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Чадъра би трябвало да се счупи! ", упорстват хората и са решени да се борят до края.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР