Един месец от онова смразяващо , в който той съобщи

...
Един месец от онова смразяващо , в който той съобщи
Коментари Харесай

Месец след началото на войната светът никога вече няма да бъде същият

Един месец от това смразяващо, в който той заяви за началото на войната в Украйна. Часът беше 5 сутринта съветско време, когато целият свят още спеше в сигурните си показа за мир, народна власт и международен ред. Ето по какъв начин единствено за месец животът на всички се промени, светът се сплоти по невиждан метод, промени се и стопанската система на огромните корпорации, проектите за естествен живот на съвсем всички хора по света - също. Това, което Путин същински реализира, е консолидация на украинското население и поддръжката на Украйна в целия свят.

Първо бяха неоправдателните реакции за съветската военна инвазия, които идваха от всички краища на света. Няколко страни резервираха неутралитет – Китай, Турция, Северна Корея.

Русия беше изключена от МОК, от всички международни спортни федерации, ФИФА, УЕФА. Руските спортисти и до момента са със възбрана за присъединяване в интернационалните надпревари.

Отнеха семейството на Шампионска лига в Санкт Петербург, изключиха съветските тимове от всички шампионати.

Редица съветски създатели и дейци на изкуството по света бяха принудени да подадат оставка или бяха анулирани събитията им. Русия беше изключена от песенния конкурс Евровизия. Руските филми бяха изключени от интернационалните надпревари.

2 седмици след началото на войната в Украйна, започнаха и икономическите наказания над Русия. Страната беше изключена от интернационалната разплащателна система SWIFT, огромните транснационални корпорации изтеглиха бизнесите си от Русия с цената на изгубени пазари. Луксозните артикули също се отдръпнаха от Русия.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР