Един конкретен сблъсък от 16-ия кръг в испанската Ла Лига

...
Един конкретен сблъсък от 16-ия кръг в испанската Ла Лига
Коментари Харесай

Безупречен Реал Мадрид разгадава енигмата в изненадващия сблъсък за върха в Ла Лига

Един съответен конфликт от 16-ия кръг в испанската Ла Лига ще даде отговор на въпрос, който мнозина футболни последователи (най-вече на испанския шампионат) са си задали през тази акция - до каква степен стигат силите на Реал Сосиедад? Баските бяха водач в шампионата за значителен интервал от време, а в последните години бележат сериозен напредък - преди два сезона приключиха 6-и, предходната акция финишираха 5-и (на едно място от желан топ 4), ще надградят ли и тази?

Началото бе обнадеждаващо, само че тимът към този момент е свален от върха, където се настани намиращият се в серия от пет следващи турнирни триумфа . Баските имат единствено един подобен в последните четири дуела в Ла Лига и към този момент изостават на цели седем точки от " кралския клуб ", а даже са и с мач по-малко. Ситуацията обаче може радикално да се промени, защото те се изправят в пряк спор против именития си противник - в събота (04.12) от 22:00 часа българско време! След него пък мадридчани ще могат още по-смело да заявят, че са огромният любимец за купата през този сезон.
Край на равенствата сред Реал Мадрид и Реал Сосиедад?
В последните два дуела сред тези тимове нямаше победител - през предишния сезон те си разделиха точките и в двете срещи. Коефициентът на за тъждество и този път е 3,65. Ставката за победа на домакина Реал Сосиедад е 3,45, до момента в който за триумф в интерес на столичани е 2,18.

Дори да се абстрахираме от последните ремита, отборите наподобяват все по този начин равностойни, защото в последните си шест мача във всички шампионати преди Х-овете си разделиха успехите - по три за всеки. А общото при всички тях е, че феновете са ставали очевидци на голови шоута - общо 27 попадения, което прави приблизително по 4,5 гола на мач (в два от тези случаи има по цели седем!). Коефициентът на efbet за над 4,5 гола и този път е 6,20, до момента в който за под 2,5, какъвто е казусът при последните им два мача - 2,05. Ставката за това и двата отбора да отбележат пък е 1,70 (и надлежно 2,30 да няма гол/гол).


Ще продължи ли да " къса мрежите " головата машина Бензема?
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема продължава да бъде в невероятна форма. Той е вкарал гол във всеки от последните шест дуела, като се изключи един (в една от срещите се разписа два пъти), като попаденията му носят 3-те точки за " кралския клуб " в последните две победи в Ла Лига. Когато той не бележи, на сцената пък излиза прероденият през този сезон Винисиус Жуниор. Не е озадачаващ фактът, че точно двамата са водачи при голмайсторите в Ла Лига - французинът е първи с дванадесет гола за сезона, а бразилецът е втори с девет. Най-предно класираният при голмайсторите в шампионата от Реал Сосиедад пък е Микел Оярсабал с шест.

Коефициентът на още веднъж Бензема да открие резултата в идната среща е 5,40, до момента в който за негово попадение когато и да е от дуела - 2,35, а надлежно за Винисиус като първи голмайстор - 7,60 (и 3,20 за гол по всяко време). Шансовете на Оярсабал за попадение когато и да е от срещата са оценени на 3,00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР