Един истински феномен - Minecraft е една от най-играните игри

...
Един истински феномен - Minecraft е една от най-играните игри
Коментари Харесай

Топ 3 проверени магазина с лицензиран Minecraft мърч


Един същински феномен - Minecraft е една от най-играните игри през последните години. По последни изследвания играта е на второ място в света по популярност, като това поражда същинска отдаденост към нея
от страна на почитателите. Трудно ще е да влезете в дома на почитател на Minecraft и да не видите най-малко един мърч на
играта.

Но какво е детски мърчандайз и къде можете да откриете лицензиран подобен на Minecraft в България? Попаднали сте на вярното място, тъй като ние ще ви отговорим на всички въпроси.

Детският мърчандайз и неговото начало

Мърчандайзингът е всяка процедура, в която се продават артикули от разнообразни категории, показани по изобретателен метод. Този за деца най-често е обвързван с обичаните им филми и игри. Началото на тази наклонност стартира през 1903 година, когато е основана плюшена играчка по детската брошура “Зайчето Питър ”, написана от Беатрикс Потър. По този път не престават и играчките по “Мики Маус ” и “Хари Потър ”.

В огромна част от случаите мърчандайзингът на някое предаване продължава и години откакто то
е завършило.

За кого е подобаващ мърчандайзът на Minecraft

Всеки фен на играта би се радвал да пие обичаната си напитка от чаша или да се завива в удобен спален комплект с илюстрации от Minecraft. Без подозрение Minecraft е една от най-хитовите игри и манията по нея продължава към този момент над 10 години. Мърчандайзът в стила на играта е все по-популярен и доста мъчно ще намерите геймър, който няма никакъв предмет на тази тематика. Ако имате деца или другари, които са Minecraft почитатели, евентуалните благоприятни условия за дарове са хиляди. Нека ви представим и къде можете да ги откриете.

Топ 3 магазина в България за Minecraft мърч

Както споменахме, Minecraft е извънредно прочут, което значи, че всичко обвързвано с нея се намира елементарно. На пазара има доста магазини, които продават аксесоари на играта, само че те не са лицензирани. Какво значи това? Продукти без лиценз идват без гаранция за качество и сигурност.

За да избегнете това, ние направихме обширно изследване на база многообразие и избор от артикули в тази категория. Нека ви срещнем с топ 3 на магазините в България, които продават Mincraft мърч.

Снимка: uwear.bg


1. Uwear.bg

Безспорният водач на детски мърчандайз на територията на страната е, които са и вносител на по-голямата част от продуктите си. Те са бързо разрастваща се фамилна компания, чиято концепция за подобен магазин идва, с помощта на трите им деца. Стремейки се да им дават най-хубавото като качество и сигурност, постоянно са избирали лицензирани артикули. Те, като родители, които знаят, че и другите търсят най-качественото за своите деца, основават Uwear - магазинът за детски усмивки.

Най-интересният факт за тях е методът им на израстване, който следва порастването на децата им. Започнали вноса на LEGO артикули (дрехи и спални комплекти), тъй като децата им харесвали LEGO. Със съзряването им се трансформирал и техният фокус, по този начин Uwear траяли и с вноса на други лицензирани артикули, като Minecraft, Fortnite, Harry Potter, Star Wars и доста други.

Шоурумът им се намира наоколо до метростанция Интер Експо Център - Цариградско шосе, на бул. Цариградско шосе No141 в град София. Говорейки особено за Minecraft мърчандайз, в техния онлайн магазин ще имате избор от над 200 продкута от разнообразни категории, с които да зарадвате геймърите към вас. Ако се питате какво тъкмо ще откриете там, отговорът е къс - всичко:

● Чаши, чинии, подложки за хранене;
● Бутилки и кутии за храна;
● Раници, сакове, торби за спорт;
● Несесери и училищен аксесоари;
● Подложки за бюро;
● Кутии за съхранение;
● Дрехи и пижами;
● Спално бельо;
● Бански и плажни хавлии;
● Нощни лампи и часовници;
● Игри и конструктори;
● Аксесоари от всевъзможен тип - чадъри, шапки, ръкавици, чорапи и други

Всеки един от продуктите е автентичен и лицензиран, което подсигурява високо качество и сигурност.

2. Ozone.bg

На второ място е и един от най-големите онлайн магазини в България -. Неговият път стартира през 2008 година, стартирайки като онлайн магазин за видеоигри и гейминг външна страна. През 2013 година към каталога им с артикули влизат и техника, книги, играчки, мърч и доста други.

Днес Ozone е прочут като магазин, в който човек може да откри безусловно всичко за свободното си време. Освен в България, компанията предлага продуктите си и на румънския, гръцкия и хърватския пазар. Част от асортимента на Ozone можете да откриете във физическия магазин, намиращ се в град София, South Mall, ул „ Акад. Борис Стефанов “ 35.

Разбира се, откакто казахме, че в този магазин има всичко, в него ще откриете и над 100 лицензирани Minecraft продукта, като:

● Ученически аксесоари
● Раници и торби за спорт
● Бутилки и кутии за храна
● Чаши
● Настолни игри
● Книги - създателят на книгите Minecraft е основателят на играта - Mojang, а това дава обещание автентичност и меродавност на информацията.

Дори и Ozone да не са отличник в нашата ранглиста по многообразие и избор от Minecraft мърчандайз, то те са безапелационен подобен в предлагането на самата игра. Нея можете да я закупите както онлайн, по този начин и от физическите магазини на Pulsar, които са част от фамилията на Ozone.

3. Lumar.bg

На трето място е и, който също предлага на своите клиенти висококачествени и лицензирани артикули. Тяхното начало стартира през 2004 година, като в асортимента им главно е имало раници и училищен материали. Сега могат да зарадват клиентите си с мърч, подобаващ за дребни и огромни, който е автентичен и лицензиран.

Физическият магазин на Lumar се намира в град София, The Mall, бул. Цариградско шосе 115, равнище -2. Асортиментът им от Minecraft мърч също би зарадвал дребните геймъри:

● Раници и спортни торби;
● Ученически аксесоари и несесери;
● Бутилки и кутии за храна;
● Чаши;
● Нощни лампи и часовници;
● Игри.

Всеки един от изброените магазини предлага качествени и лицензирани мърчандайз артикули на Minecraft. В взаимозависимост от това, което търсите за своите геймъри, можете да се спрете на подобаващия онлайн магазин за вас:

● Uwear.bg - за мърчандайз от всички категории артикули (от чорапи до спални
комплекти);
● Ozone.bg - за училищен такъми, книги и аксесоари. В магазина ще
откриете и самата игра.;
● Lumar.bg - за училищен такъми и аксесоари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР