Един човек е задържан при протеста срещу противоепидемичните мерки в

...
Един човек е задържан при протеста срещу противоепидемичните мерки в
Коментари Харесай

Протестиращи от Възраждане нападнаха министъра на образованието

Един човек е арестуван при митинга против противоепидемичните ограничения в София. Това оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Към момента не излиза наяве за какво е задържан протестиращият.

По-рано недоволни насочиха вербални нападки служебния министър на образованието Николай Денков в  подлез в центъра на столицата. Това наложи намесата на полиция.

Същевременно от пресцентъра на МОН оповестиха, че против министъра на образованието и науката проф. Николай Денков не е осъществено физическо посягане. Той няма никакви пострадвания и е в отлична физическа и психическа форма.

Съобщението е във връзка появилите се по-рано информации, че Денков е бил атакуван на излизане от подлеза към президентството. От просветното ведомство прецизират, че на връщане от Министерския съвет в МОН в подлеза сред двете здания, министърът е пресрещнат от деятели на политическа партия " Възраждане ", които са препречили пътя му, притиснали са го и са викали обидни изречения.

Наложило се е служители на реда да оказват помощ на проф. Денков да стигне до постройката на просветителното министерство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР