Един човек бе убит, а трима души бяха ранени в

...
Един човек бе убит, а трима души бяха ранени в
Коментари Харесай

Екстремист откри огън в американска синагога, има жертва и ранени

Един човек бе погубен, а трима души бяха ранени в пукотевица, която мъж откри в синагога в американския щат Калифорния, оповестяват международните организации.

Жертвата е жена, а равинът е измежду ранените.

Заподозреният за стрелбата е арестуван. Той е на 19 години и е бял гражданин на Сан Диего. Местните управляващи описаха, че той е избягал от мястото на престъплението с кола, а след това подал сигнал в полицията за стрелбата и споделил, че е забъркан в нея. Полицията засякла колата му и той не оказал опозиция при задържането.
Терор в Нова Зеландия – 49 души починаха при офанзиви против две джамии (ОБЗОР) Нападателят излъчва нападението живо във „ Facebook ” и търси известност като норвежкия екстремист Андерш Брайвик
Той е разпознат като Джон Ърнест. Макар да не е прочут на полицията, съгласно локални медии в обществените мрежи младият мъж намерено е оповестил желанието си да убива евреи. Сред изявленията му има и отворено писмо с антисемитско наличие, в което той споделя, че се въодушевява от австралиеца Брентън Тарант, който през март умъртви 50 души при набези на две джамии в новозеландския град Крайстчърч.

Проверява се дали Ърнест има общо с опита за палеж на джамия в Сан Диего.

При днешното нахлуване той е употребявал автомат вид AR-15. С такова оръжие бяха осъществени още огромен брой всеобщи стрелби в Съединени американски щати. Въпреки това, към момента на доста места безусловно всеки би могъл да си го купи, откакто по този начин и не бяха взети ограничения на федерално равнище за възстановяване на контрола във връзка с персоналните арсенали на жителите в Съединени американски щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР