Един 18-годишен и двама по-възрастни бяха спрени през миналата нощ

...
Един 18-годишен и двама по-възрастни бяха спрени през миналата нощ
Коментари Харесай

18-годишен и други двама отнесоха глоби, карали пияни

Един 18-годишен и двама по-възрастни бяха спрени през предходната нощ от екипи на полицията, оповестяват от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
В 3.15ч. тази нощ в Мизия екип на РУ-Оряхово стопира за инспекция лек автомобил "Фолксваген Голф ". Зад кормилото седял 18-годишният почерпен с алкохол А.М.А. от Мизия.
При осъществена проба за приложимост на спиртни питиета, дрегерът регистрира 0.95 промила. На А.М.А е публикуван ваучър за здравно проучен и същият е дал кръв за лабораторен разбор. Униформените са съставили на младежа АКТ за открито административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата.
Часове преди този момент е спрян за проверк адруг автомобил - "Ауди А4 " този път в Мездра. Колата е благосъстоятелност на водача Л.Б.Д. След инспекция с дрегер за приложимост на алкохол, 35-годишният мъж издишал в устройството 3.08 промила. Шофьорът е дал кръв за разбор и е арестуван в РПУ-Мездра за едно денонощие.
47-годишният В.И.П с изключение на с арест, осъмна и със свалени табели. Мъжът е карал пийнал нощес в село Гложене, когато екип на пътна полиция го стопира за рповерка на документите. Софиянецът В.И.П е недееспособен да кара притежавания от него автомобил "Рено Лагуна ". При инспекция с дрегер, се оказва, че същият е използвал алкохол преди да седне зад кормилото. Отчетения в дрегера резултат бил 1.64 промила. Шофьорът е задържан за 24 часа, а табелите на "Рено "-то са свалени. По неговия случай е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР