EastEnders ще излъчи опустошителни сцени през следващите седмици, когато главен

...
EastEnders ще излъчи опустошителни сцени през следващите седмици, когато главен
Коментари Харесай

Напускането на Бен Мичъл от BBC EastEnders се дразни с разбито сърце за Callum Highway

EastEnders ще излъчи опустошителни подиуми през идващите седмици, когато основен воин се отхвърля от сапунената стратегия на BBC.

След пет години в ролята Макс Боудън напуща шоуто като Бен Мичъл за доста осуетяване на доста фенове. Тъй като Бен още веднъж напуща шоуто, наподобява, че може да бъде подложен в пандиза, до момента в който бъдещето му не е известно.

EastEnders не са удостоверили никакви детайлности по отношение на това по кое време ще бъдат излъчени последните му подиуми и по какъв начин ще напуснете, до момента в който спойлерите наподобяват намек за поврат. Споменава се, че Калъм Хайуей употребява специалността си на служител на реда в своя изгода, с цел да се опита да помогне на брачна половинка си Бен след арест.

След това има съмнение, че Бен има мистериозна молба за татко си Фил Мичъл, до момента в който неговият майката Кати Бийл също наподобява осъзнава нещо, до момента в който става подозрителна. Пълните детайлности и какво значи всичко това сега са в загадка, като сцените ще бъдат излъчени идната седмица.

Но можем ли да чакаме об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР