EastEnders излъчи огромно експлозивно завръщане в понеделник вечерта, когато Мартин

...
EastEnders излъчи огромно експлозивно завръщане в понеделник вечерта, когато Мартин
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders издават молба за сапун, тъй като Мартин Фаулър се завръща към експлозивната бомба

EastEnders излъчи голямо избухливо завръщане в понеделник вечерта, когато Мартин Фаулър - изигран от Джеймс Бай - се завърна в Уолфорд.

Въпреки това, в същински сапунен жанр, завръщането на Мартин не беше нищо друго с изключение на трагично, защото той разкри голяма загадка. По време на епизода Джак Бранинг се тревожи за ултиматума на Денис Фокс, откакто тя му сподели, че това е или неговата работа, или техният брак, до момента в който той продължава да слага под въпрос събитията от Коледа.

По-късно Джак взема решение да се довери на Стейси Слейтър, с която е имал спекулация, където тя го е призовала да направи всичко, което Дениз желае, с цел да резервира мира. Стейси също реши да се намеси в брака на Дениз и Джак, където отиде да се види с Денис и я прикани да поддържа романтиката си.

В опит да запазят мира, дуото реши да провежда фамилно барбекю да събере всички дружно в името на бебето Чарли, като се има поради, че синът на Джак Рики е татко на бебето на дъщерята на Стейси Лили. Семейното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР