е измислен сюжет. Това е активно мероприятие, което отклонява вниманието

...
е измислен сюжет. Това е активно мероприятие, което отклонява вниманието
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

е фиктивен сюжет. Това е интензивно мероприятие, което отклонява вниманието от Нотариуса, тъй като там има тежки зависимости. Втората цел е да се дискредитира ПП-ДБ предизборно. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов.

Той акцентира, че по информация на ДАНС създаването е почнала преди година. По думите му обаче се арестувани някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи и шефката на Агенция " Митници ", които не са заемали тези постове тогава.

Атанасов подлага на критика и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Според него силовият министър си е разрешил нещо неприемливо, като е отказал да даде информация за агентурното минало на Мартин Божанов - Нотариуса пред отрасловата парламентарна комисия. Депутатът от ПП-ДБ е безапелационен, че би трябвало да стане ясно кой е осигурявал чадър на Нотариуса.

По отношение на идните избори Атанасов съобщи, че ПП-ДБ ще се записват през днешния ден в ЦИК. По думите му са събрани 10 000 подписа. Той означи, че жителите би трябвало да решат дали желаят да се върнат към статуквото или да продължат промените. С подред него лекарството против изборните операции е високата изборна интензивност.

Атанасов оставя вратата отворена към работа с ГЕРБ след вота, по акцентира, че ПП-ДБ ще се борят да завоюват изборите, а не да са съпротива.
 Продължаваме промяната и Демократична България подписаха за изборите
Продължаваме промяната и Демократична България подписаха за изборите

Те ще се явяват дружно на избори за трети следващ път
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР