е една от най-древните храни, която има много полезни свойства

...
е една от най-древните храни, която има много полезни свойства
Коментари Харесай

Медът помага за намаляване на емоционалното напрежение и стреса

е една от най-древните храни, която има доста потребни свойства и в редки случаи може да бъде рискова , оповестява БГНЕС. Медът съдържа витамин С, витамини от група В, както и магнезий, калий, йод и други съединения. Освен това медът е богат на плодови и аминокиселини и въглехидрати. Разбира се, единствено естественият мед, който не е претърпял никаква обработка, има лечебни свойства.

Пчелният артикул съдържа голямо количество калий, който е главният герой против бактериите. Също по този начин, медът резервира дълго висока централизация на мед и желязо, което го прави скъп асистент в лекуването на анемията. Медът е тоник – той дава сила на тялото и възвръща силите . Помага за повишение на имунитета и е целесъобразен за справяне с настинки. В антични времена медът е бил употребен за лекуване на рани, защото има дезинфекциращи свойства. Лъжица мед дневно ще ви обезпечи отлична профилактика против настинки, сърдечно-съдови и стомашно-чревни болести. А чаша топло мляко с мед носи облекчение при кашлица и това е остаряла рецепта на нашите баби.
 9 неща се случват в тялото ни, когато ядем мед всеки ден 9 неща се случват в тялото ни, когато ядем мед всеки ден
Универсалните свойства на меда са познати по целия свят. Медът има антибактериално деяние и може да се приложи като мазило за ранички и...

Този скъп артикул оказва помощ за понижаване на прочувственото напрежение, напрежението и безсънието. Затова даже се предлага при мощно безпокойствие да изядем лъжица мед даже и през нощта. Натуралният мед се всмуква доста бързо от човешкото тяло, подобрявайки процеса на храносмилане. А в композиция с джинджифил и лимон е положително средство за усмиряване на „ нервозен корем ” и нормализиране на перисталтиката. Медът постоянно се употребява в козметиката, а някои домашни маски с мед и естествени масла могат да създадат чудеса с кожата ни за броени минути.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР