ДЗИ представя иновативно застрахователно решение за онлайн сигурност на физически

...
ДЗИ представя иновативно застрахователно решение за онлайн сигурност на физически
Коментари Харесай

ДЗИ става първата застрахователна компания в България със застраховка „Онлайн сигурност“

ДЗИ показва новаторско застрахователно решение за онлайн сигурност на физически лица. Новото покритие е първо по рода си за българския осигурителен пазар и съставлява неразделна част от към този момент съществуващата имуществена застраховка на компанията „ Комфорт за дома “. Покритието е за три съществени риска: кражба на идентичност, спор с онлайн търговец и увреждане на онлайн известност.

При кражба на идентичност се покрива и кражба онлайн – да вземем за пример посредством основаване на подправен профил с име и фотография, хакване на имейл или профил в обществените мрежи.

Застраховката на ДЗИ покрива и спор с онлайн търговец, регистриран в България, както и с куриерска или пощенска работа, виновна за доставката на артикул, закупен онлайн. Това се отнася до артикул, който е доставен счупен; в непълна окомплектовка; дефектен; не подхожда на параметрите на поръчката (т.е. разграничава се по мярка, цвят, материал и др.) или не подхожда на продуктовото изложение на производителя или дистрибутора, посочено във формуляра за поръчка. Застраховката важи и в случай че продуктът не е доставен в период до 10 календарни дни след приключване периода на доставка, посочен от търговеца при удостоверение на поръчката.

Друг аспект на застраховката „ Онлайн сигурност “ на ДЗИ е увреждане на онлайн известност, което може да съставлява клюка, засегнатост или откриване на персоналния живот на застрахования посредством потребление на фотография, документ, видео материал или обява в блог, спорен конгрес, обществена мрежа или уеб страница, което накърнява репутацията на застрахования заради характера или естеството на информацията.

Атрактивното уголемение на главното покритие към застраховка „ Комфорт за дома “ нарежда ДЗИ като новаторска компания, предлагаща на клиентите си спомагателни услуги с грижа за техния дом и персоналната им цялост онлайн.

„ В ДЗИ се стремим да осигуряваме сигурност и успокоение за своите клиенти. Дигиталният пазар е извънредно динамично разрастващата се среда за търговски взаимоотношения и считаме за належащо да се приспособяваме към изменящите се потребности на потребителите. Този пазар, несъмнено, има преимущества, само че и крие своите опасности. Ето за какво нашата компания добави към към този момент съществуващата застраховка „ Комфорт за дома “ с изключение на опцията за отбрана на жилищните здания и домашното имущество на клиентите, спомагателното бонус покритие „ Онлайн сигурност “. Считаме, че с него подхождаме самостоятелно и с внимание към застрахованите лица, като им предоставяме неповторима опция за отбрана онлайн. С това вършим услугата ни още по-комплексна и атрактивна. “, разяснява мотивацията на застрахователната компания зад внедряването на новаторското покритие Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР