Дядо от Великобритания е на "седмото небе" от щастие, след

...
Дядо от Великобритания е на "седмото небе" от щастие, след
Коментари Харесай

Дядо намери брачната си халка, изгубена преди 52 години

Дядо от Англия е на "седмото небе " от благополучие, откакто е намерил изгубената си преди 52 години брачна халка, написа в. "Дейли експрес ".

Еди Стокоу е жених от пет месеца, когато през март 1966 година халката му изчезва, до момента в който играе крикет на игрище покрай дома си в Консет, графство Дърам.

"Бях сломен. Търсих халката си на всички места. Седмици наред ровичках игрището като забулена сова, само че безуспешно ", споделя 73-годишният пенсиониран преподавател.

Дядото след това отхвърля предложенията на брачната половинка си Джийн да му подари друга халка за някоя годишнина от сватбата им.

"Оригиналната ми халка е незаменима ", отсича той.

Двамата със 75-годишната му брачна половинка в последна сметка се простят с вярата да намерят пръстена. Поради тази причина изненадата на Еди е голяма, когато 81-годишният му брат Били се обажда с новината, че халката е открита на същото игрище, където я изгубил преди 52 години.

"Когато си я взех и я демонстрирах на жена ми, тя се разплака от наслада ", споделя Еди Стокоу. "Вече не се деля с халката и гордо я нося на кутрето си, защото ми е отесняла ", добавя дядото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР