Дядо Коледа запали 12-метровата коледна елха на Стара Загора с

...
Дядо Коледа запали 12-метровата коледна елха на Стара Загора с
Коментари Харесай

Запалиха коледното дърво в Стара Загора


Дядо Коледа възпламени 12-метровата коледна елха на Стара Загора с телефонно позвъняване до най-вярното си джудже в Лапландия. Добрият дъртак и всички деца на актуализирания площад с назад преброяване подсказаха на джуджето по кое време да натисне копчето за реализиране на сателитната връзка, с цел да засияят светлините на елхата и коледната декорация на града и да стартират празничните илюминации.

На площада пред общината се бяха събрали стотици старозагорци. За радостното въодушевление на деца и възрастни преди идването на положителния дъртак се грижиха вокална студия " Усмивки " и школата за национално пеене „ Жарава “ при читалище „ Родина “.

Дядо Коледа поздрави старозагорци и им поръча да отворят душите си за положително и пламъчето на празника да свети в душите им. „ Нека да отворим душите си, дано да отворим сърцата си, дано да се радваме на коледните празници и да бъдем по-добри, в сравнение с всеки път досега”, пожела заместник-кметът Иванка Сотирова. Красимира Чахова напомни, че зеленото коледно дърво е знак за Стара Загора, прикани старозагорци да запазят града си хубав и им пожела доста здраве и щастливи празници. Послания за положително насочиха младият омбудсман и членовете на детския общински съвет. Празненството продължи с концерт на Стефан Диомов и вокална група “Петте сезона “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР