Двукратният световен шампион по кикбокс при професионалистите, Атанас Божилов -

...
Двукратният световен шампион по кикбокс при професионалистите, Атанас Божилов -
Коментари Харесай

Атанас Божилов-Наката с шампиоинска битка в Max Fight 43

Двукратният международен първенец по кикбокс при експертите, Атанас Божилов - Наката ще се включи в предстоящото с интерес събитие Max Fight 43, което ще се организира на 5-ти юли в "Bedroom ", Слънчев бряг, съобщи MMA.bg .

Състезанието ще резервира духа на предходното издание - Max Fight 42 и ще включва борби по разпоредбите на бокса, кикбокса и MMA.

При кикбокс срещите Наката ще излезе в категория до 72 кг, където ще се бие за купата и подготовката му върви с цялостна пара. "Готвя се с треньора ми Николай Атанасов в Бургас. Ще продължа подготовката си във Варна при Делян Славов и моите съотборници от националния тим Алелсандър Петров и Богдан Шумаров ", разяснява Божилов.

"Опонентът ми е украинец. Гледах няколко негови срещи, играе повече муай тай, рита хубаво и играе на няколко удара, " показа Наката за MMA.BG.

Атанас Божилов се занимава с бойни спортове от 2007 година. Със своите 177 см и 72 кг той има извоювани 16 победи, 2 от които с нокаут, 1 загуба и 0 равни резултата. Капитанът на националния ни тим по кикбокс към този момент записа мощна победа и купа през април и не счита да понижа оборотите и след Max Fight.

"Предстои ми присъединяване на още няколко професионални галавечери до края на годината. "

Битката на Божилов несъмнено ще е от най-атрактивните, само че на кръга в "Bedroom " ще се качат и други надарени бойни спортисти, които сграбчват интереса на Наката и той ще ги следи с интерес.

"Срещата на Богдан Шумаров ще бъде забавна, тъй като е доста разнороден и зрелищен играч. "

Атанас прикани феновете на бойните изкуства да дойдат да гледат него и другите състезатели онлайн.

"За почитателите на бойните спортове и съответно моите е ясно, че дуелът ми ще е зрелищен и забавен. Ще ги чакам да ме поддържат! "

Билетите са към този момент в продажба и са на цена от 30 лева Може да бъдат закупени на място в клуб "Bedroom ", състезателен център "Max Fight Gym " в Слънчев бряг, както и в мрежата на Eventim.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР