Двукратният шампион на Италия Лацио е станал жертва на хакерска

...
Двукратният шампион на Италия Лацио е станал жертва на хакерска
Коментари Харесай

"Лацио" стана жертва на хакерска измама за 2 млн. евро

Двукратният първенец на Италия " Лацио " е станал жертва на хакерска машинация за 2 милиона евро. Футболният клуб е трябвало да преведе последната вноска по прехвърлянето на холандския бранител Стефан де Фрай, който беше притеглен от " Фейенорд " през 2014 година за 7 млн. евро. Сумата обаче по този начин и не постъпила в сметките на клуба от Ротердам.

Италианският вестник Il Tempo заяви, че " Лацио " е получил имейл, подписан от " Фейенорд " и съдържащ емблемата и цветовете на холандския тим. В него била посочена банкова сметка, по която да бъдат преведени парите, и транзакцията била осъществена.

Часове по-късно след връзка с управлението на " Фейенорд " било открито, че парите не са пристигнали по сметките на клуба. Прокуратурата почнала инспекция по случая и съумяла да наблюдава парите до сметка в холандска банка.

Де Фрай ще напусне " Лацио " без пари след края на сезона, откакто двете страни не съумяха да се спогодят за нов контракт. Той е свързван с прекосяване в редица водещи клубове, измежду които " Манчестър юнайтед ", " Манчестър сити ", " Интер " и " Барселона ".

Откакто дойде в Рим през 2014 година след страхотното си показване на международното състезание в Бразилия, Де Фрай е изиграл 107 мача с екипа на " орлите ". Сега той прави най-силния сезон в кариерата си, като има пет гола в 36 дуела във всички шампионати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР