Двубоят от втория кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ) между

...
Двубоят от втория кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ) между
Коментари Харесай

Авария с електрозахранването прекъсна Спартак Плевен - Миньор 2015, доиграват мача утре

Двубоят от втория кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ) сред тимовете на Спартак Плевен и Миньор 2015 Перник беше пресечен от токов удар и ще би трябвало да се доиграе в понеделник, оповестиха плевенчани на своята Facebook страница.

Спирането на електрозахранването в зала " Балканстрой " в Плевен е било породено от огромна повреда в региона, за която наподобява ще бъде нужно време да бъде отстранена, прецизираха домакините.

Така, мачът сред Спартак Плевен и Миньор 2015 Перник ще бъде завършен на следващия ден, ката началният час на продължението на срещата още веднъж е 18:00.

Прекъсването на тока пристигна в края на първото полувреме при резултат 43:34 в интерес на плевенчани, които започнаха дуелът надалеч по-добре от своя противник и след откриващите 10 минути имаха преднина от 21:9.

Гостите от Перник стабилизираха изявите си по време на втората част и редуцираха част от пасива си, само че в края серия от 8 следващи точки за домакините върна двуцифрената разлика в резултата, с цел да пристигна и токовият удар, който прекъсна срещата.



Най-резултатен за Спартак на почивката е Николай Стоянов с 10 точки, до момента в който от другата страна Александър Милов има 13 точки при 3/4 пукотевица от тройката.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР