Двойната брадичка е нещо, което неусетно ни застига. Не е

...
Двойната брадичка е нещо, което неусетно ни застига. Не е
Коментари Харесай

Йога за лице върши чудеса при двойна брадичка

Двойната брадичка е нещо, което незабелязано ни застига. Не е наложително да я видим, оглеждайки се всяка заран в огледалото, по-вероятно е да я видим на някоя инцидентна фотография.

С напредването на възрастта кожата ни стартира да губи еластичността си, гравитацията си оказва своето въздействие, като кожата стартира последователно да увисва и по този метод да образува двойна брадичка. Друг фактор са съмненията на тежестта. “Кожата, когато е добре поддържана, е еластична. При непрекъснато вариране на тежестта обаче, тя може да се разтегне и да стане по-слаба ” , споделя доктор Жан-Луи Себах. “Така че постоянно поучавам дамите да залагат на предварителната защита, тъй като тя е по-добра. Разберете кое е идеалното тегло за вас и се придържайте към него. Йо-йо диетите не са положителни за организма като цяло, само че за кожата те са същинско злополучие . ”

Генетиката също играе значима роля, тъй че в случай че дамите в фамилията ви имат двойна брадичка, то е доста евентуално и вие да сте предразположени. Но не се отчайвайте, има доста способи да се предотврати този проблем. Като изключим козметиката и по-екстремните процедури, лицевата йога прави чудеса с двойната брадичка.

 Йога за лице прави чудеса при двойна брадичка

Експертите са безапелационни, че би трябвало всекидневно да вършим лицева йога. Инга Терън, създател на FaceGym , споделя три извършения за лице, които могат да оказват помощ да се предотврати появяването на двойна брадичка. “Някои елементарни извършения за брадичката, изпълнявани заран и вечер всеки ден, ще ви оказват помощ доста ”, споделя Терън и добавя: “Правете всяко от следните извършения по 10 пъти. ”

– Изправете главата и изплезете език, поглеждайки нагоре. Повторете упражнението 5 пъти без спиране. По този метод ще тонизирате долната част на лицето и мускулите на бузите

– “Напълнете ” с въздух оптимално бузите. Прехвърлете го в дясната буза, по-късно в лявата. Дишайте умерено, изпълнете упражнението 10 пъти.

– Повдигнете брадичката и я издайте напред. Усмихвайте се в продължение на 5 секунди. Повторете 10 пъти. Така ще тонизирате мускулите на врата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР