"Двойна" изненада спретнаха наемниците на двойна служба при Васил Божков

...
"Двойна" изненада спретнаха наемниците на двойна служба при Васил Божков
Коментари Харесай

"Двойна" изненада спретнаха наемниците на двойна служба при Божков и Василев

"Двойна " изненада спретнаха наемниците на двойна работа при Васил Божков и Цветан Василев. За да показват интензивност и да оправдаят финансирането си, неколцината протестъри от с, въпреки че на процедура те съставляват точно тях.

В 8.30 камерата, ръководена от треперещата ръка на пенливата Весислава Танчева от "Боец " се насочи към централния вход, където тя разгорещено изясни, че са подранили, само че това им било тактика - да нападат здания на държавни институции в неработно време, написа " ".

След като основният "Боец " Гошо Умното от Видин си изговори дежурните реплики за оставки на огромния мегафон, който непроменяемо разхожда по всичките си мероприятия, групичката направи джогинг към единия от страничните входове, където образец с прякор Глиги си заплю мегафона, с цел да изясни какви надписи прочел в районното ръководство, където е бил отведен за разпит на един от митингите.

Тарторът на групата не пропусна да изясни, че си имат личен претендент за основен прокурор, а точно - скандалният следовател Бойко Атанасов, който от дълго време стартират. Според Гошо Видински той "не е срам " и с това се изчерпват всички причини за "гражданската " му кандидатура.

По времето, в което Весислава Танчева тръскаше камерата в придвижване, онлайн течаха мнения от рода на: "Вие нямате толкоз "бойци " да блокирате входовете ", "Платена бригада за обсада ", "Защо Георги приказва от името на жителите? Шепа нападателни простаци са тръгнали с Гошко, който се величае с гръмогласието си ".

Главатарят на групата пък за следващ път прикани десетимата жители, които го съпровождат, да отидат на 2 септември на Ларгото. Там, както стана ясно ден по-рано, той щял да показа предложенията си за "граждански длъжностен кабинет ".

На единия от входовете на постройката "бойците " на Гошо си оставиха яйцата и започнаха да ръсят цинизми. Това провокира плевел екстаз у пресъхналата операторка, която не спря да се киска. След това групата се насочи още веднъж към централния вход, където бяха оставили един постови.

Там "бойният " отряд си изговори опорките против депутата Делян Пеевски и направи малко реклама на уеб страницата "Бивол ". После агитката се разотиде, с цел да обмисля идната си "изненада ". Четири яйчица на входа и един помияр останаха да припомнят за "инициативата ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР