Двойка, която ремонтира наетия си дом в Батавия, Илинойс, преди

...
Двойка, която ремонтира наетия си дом в Батавия, Илинойс, преди
Коментари Харесай

Преди 45 години една жена намира човешки череп в дома си. Сега ДНК, генетична технология и набиране на средства могат да помогнат на полицията да разреши мистерията

Двойка, която ремонтира наетия си дом в Батавия, Илинойс, преди 45 години откри някои забавни предмети зад стените - остарели бутилки, обувки и царевични кочани. Но едно изобретение беше нещо като кошмари.

Докато разкъсваше гипсова стена, брачната половинка видя човешки кости в отломките, в това число парче от череп и долна челюстна кост, съгласно публикация от 1978 година Batavia Chronicle.

„ Когато го открих за първи път, изпаднах в нервност “, сподели Марта Скинър пред вестника. „ Можех да кажа, че е човек заради размера му и просто откачих. “

Двойката се обадила на полицията в Батавия, която в последна сметка изпратила останките на професор по антропология от университета на Северен Илинойс. Той откри, че те евентуално са от жена на към 20 години и може да са били в дома от десетилетия.

Но следствието не даде никакви отговори и казусът беше охладен. Жената е класифицирана като Джейн Доу в Националната система за изчезнали и неидентифицирани лица.

Сега полицията и правосъдната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР