Дворецът в Геленджик, който беше приписан на главата на руската

...
Дворецът в Геленджик, който беше приписан на главата на руската
Коментари Харесай

От Кремъл Песков отговори за ”двореца на Путин”, но не разкри собствениците

”Дворецът ” в Геленджик, който беше приписан на главата на съветската страна в едно от неотдавна оповестените ”разследвания ”, принадлежи на един или няколко бизнесмени, сподели пред публицисти във вторник прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков. В същото време Кремъл смята за неточно разкриването на имената на притежателите на този обект.
Отговаряйки на въпроса дали са известни притежателите на „ двореца “, Песков сподели: „ Очевидно е, че притежателят е бизнесмен. Всъщност това е огромен обект, той е добре прочут в Геленджик ", означи той. „ И един или повече бизнесмени директно или индиректно имат този обект. "

В същото време президентският прессекретар добави, че Кремъл " няма право да разкрива имената на тези притежатели ". „ И няма да вършим това, просто би било погрешно “, заключи Песков.

Песков съобщи, че въпросът за отбраната на " двореца " в Геленджик и за сякаш основаването на зона за възбрана за полети над него би трябвало да бъде заложен от FSO и FSB, защото те са в компетентността на тези органи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР