Движението в центъра на София ще бъде променено заради предстоящия

...
Движението в центъра на София ще бъде променено заради предстоящия
Коментари Харесай

Движението в центъра на София се променя заради мача между "Левски" и ЦСКА

Движението в центъра на София ще бъде променено поради идния футболен мач сред " Левски " и ЦСКА. Дербито от Първа лига ще се играе през днешния ден от 16.00 часа на " Васил Левски ".

От 8.00 до 18.00 часа се не разрешават престоят и паркирането на моста пред националния стадион и на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Васил Левски ", оповестиха от Столичната община.

От 14.30 часа до приключването на мача при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления (с изключение рейсовете на всеобщия градски транспорт) по ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Васил Левски " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ", по бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. " Орлов мост " и бул. " Черни връх ", както и по бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ".

В петък вечерта от " Левски " оповестиха, че са продадени общо 19 100 билета, което ще направи мача най-посетения за сезона във футболното състезание. Привържениците на двата тима ще имат свои шествия, като почитателите на сините ще тръгнат от бул. " Тодор Александров ", а тези на ЦСКА се събират на ул. Иван Асен ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР