Движението Пет звездисвика онлайн допитване до своите последователи на 30

...
Движението Пет звездисвика онлайн допитване до своите последователи на 30
Коментари Харесай

Онлайн референдум ще реши съдбата на лидера на управляващите популисти в Италия

Движението " Пет звезди " свика онлайн допитване до своите почитатели на 30 май. Те би трябвало да решат ориста на водача на партията Луиджи Ди Майо, заяви кореспондентът на bTV в Италия.

Два дни след злополуката за популистите на изборите за европарламент, вицепремиерът се обърна към електората си с думите: " Никога не съм пестил нищо от себе си. Никога не съм мислил, че да работиш старателно може да ти донесе виновност. Моля всички вас да дадете мнението си за ролята ми на политически водач на Движението, тъй като най-важни сте вие ".
Крайнодясната партия " Лига " води на изборите в Италия Лидерът Матео Салвини съобщи, че ще резервира обединението с Движение "5 звезди "
Онлайн платформата " Русо " беше употребена от Движение " Пет звезди " при подредбата на изборните листи, посредством нея почитателите могат да показват отзиви и хрумвания, да оферират промени в законовите разпореждания, да взимат интензивно присъединяване в политическия живот на партията.

Продължават полемиките и в управлението на Движението до каква степен отговорността от изборния резултат би трябвало да се поеме еднолично от Ди Майо. 32-годишният Ди Майо заема четири значими поста в италианската политика - ръководител на партията, вицепремиер, министър на икономическото развиване и министър на труда.

" Когато има поредност от неточности, отговорността би трябвало да се поеме. Имаме потребност от мощен водач ", това е позицията на болшинството в Движение " Пет звезди ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР