Движението на влаковете, които преминават през гара Илиянци, се осъществява

...
Движението на влаковете, които преминават през гара Илиянци, се осъществява
Коментари Харесай

Движението на влаковете през гара Илиянци е възстановено

Движението на влаковете, които минават през гара Илиянци, се реализира без усложнения, оповестиха от БДЖ

Поради стълкновение на два товарни влака на частен железопътен транспортьор тази нощ, беше анулиран крайградският пътнически трен номер 20270 от Лакатник за София. Пътниците за този трен са превозени със идната комбинация по това направление. По същата причина пътнически трен номер 20111 от София за Враца е отпътувал с 24 минути забавяне от Централна гара София, предава Българска телеграфна агенция.

Движението на всички останали влакове в сектора не е наранено и се реализира обикновено.

Предвид зимната конюнктура и изобилния снеговалеж в Западните области на страната придвижването на влаковете се реализира без съществени закъснения и към този миг няма сектори с прекратено придвижване на влаковете, провокирано от усложнената метеорологична конюнктура.

От 08:45 ч е прекратено придвижването на влаковете в сектора сред гарите Горна Оряховица и Янтра заради случай с ударен лек автомобил при непозволено прекосяване на прелез с постоянно задействана прелезна сигнализация. До привършване на следствените дейности и възобновяване на придвижването за пасажерите от засегнатите влакове ще бъде обезпечен транспорт с рейсове по направлението сред Горна Оряховица и Русе.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за придвижването на влаковете в действително време посредством функционалността Радар на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), от чиновниците на билетните каси и гишетата "Информация ", както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР