Движението Да, България наказа Мустафа Емин, бивш съветник на министъра

...
Движението Да, България наказа Мустафа Емин, бивш съветник на министъра
Коментари Харесай

Да. България наказа Мустафа Емин

Движението " Да, България " наказа Мустафа Емин, някогашен консултант на министъра на защитата Тодор Тагарев, поради случай " Пирогов ". Това оповестиха от пресцентъра на Да България.

Националната контролна комисия (НКК) наказа Емин с предизвестие за изключване. Решението е взето след обширен разбор на случилото се в болница " Пирогов " в края на месец август.

Според НКК има нарушаване , произлизащо от неоправданото споменаване от страна на Мустафа Емин за съществуването на персонални връзки с други институции.

Поведениета на Мустафа Емин демонстрира неналичието на осъзнаване на укоримостта на позоваването на персонални връзки и на негативните последствия от това освен за него персонално, само че и за организациите, които съставлява и с които е обвързван, показват от " Да, България ".

Припомняме, че Емин настоя друго дете да бъде изведено от, с цел да бъде настанено там неговото лично. да е парадирал с въздействие и да е изтъквал връзки с министри, с цел да получи каквото желае от лечебното заведение. Министър Тодор Тагарев пък уточни, че е чул за случилото се в " Пирогов ". В последна сметка като консултант на военния министър.
 За здравния министър казусът Пирогов е преекспониран
За здравния министър казусът Пирогов е преекспониран

С сходен проблем работещите в Пирогов се срещали редовно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР