Движение Ние идваме!“ започна заедно с традиционния си партньор и

...
Движение Ние идваме!“ започна заедно с традиционния си партньор и
Коментари Харесай

„Ние идваме!“ ще се явява на предсрочните избори

Движение „ Ние идваме! “ стартира дружно с обичайния си сътрудник и мандатоносител – Единна национална партия, подписка за регистрация за присъединяване в идните парламентарни избори, оповестиха от организацията на Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 и Арман Бабикян

Кампанията ще се организира в цялата страна. Подписите се показват в ЦИК при подаването на документите за регистрация за вота.

„ Продължаваме да считаме обединяването и основаването на общ систематичен индивид преди изборите за правилно политическо решение. Няколко акции към този момент демонстрираха, че досегашният модел не работи “, сподели Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971, ръководител на „ Ние идваме! “, съобщи БТВ.

На изборите през 2021 година и Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 се явиха дружно с " Изправи се.БГ " на Мая Манолова в коалиция. Заедно с тях беше и " Движение 21 " на Татяна Дончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР