Движение Гергьовден“ ще избере нов председател. Това е 37-годишният Георги

...
Движение Гергьовден“ ще избере нов председател. Това е 37-годишният Георги
Коментари Харесай

„Движение Гергьовден“ с нов председател

Движение „ Гергьовден “ ще избере нов ръководител. Това е 37-годишният Георги Захариев. Завършил е Италианския колеж в Горна баня, а по-късно е живял и учил в Италия. Завършил е Българско учебно заведение за политика „ Димитър Паница “, а дипломирането му е в Страсбург по време на Световния стопански конгрес.  

Изкарал е няколко следкурсови квалификации посредством отдалечена стратегия на „ Харвард “, което заобикаля да споделя през последните две години.  

Дълго време е учредителен секретар на Политическа партия „ Движение Гергьовден “.

В свободното си време обича да се гмурка, където обича да учи необятния морски свят.   

„ За мен е идея основаването на бранд „ България “ и подбранд към него към програмата за просвета „ България – място за завръщане “ за разкриване на центрове за проучване на български език в чужбина, разкриване на огромни катедри в задгранични университети по български език и литература “, споделя още Захариев.  

Днес от 15:00 часа „ Движение Гергьовден “ разгласи, че ще направи промени в устава и своето управление. „ И да си повторим за какво към този момент 29 години се търкаляме в обществените кални бани, наричани политика в България “, написаха в своето известие от Движение Гергьовден в типичния си жанр.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР