Двеста и седем от общо 705 европейски депутати се подписаха

...
Двеста и седем от общо 705 европейски депутати се подписаха
Коментари Харесай

Петима от нашите 17 евродепутати искат тежки санкции за ужаса в Буча

Двеста и седем от общо 705 европейски депутати се подписаха под писмо до европейските водачи, с гледище за незабавни нови наказания против Русия поради зверствата и убийствата на цивилни жители в Буча. Сред подписалите писмото са и петима от 17-те български евродепутати - Андрей Ковачев, Александър Йорданов, Ангел Джамбазки, Ева Майдел и Радан Кънев.

" След чудовищните съветски военни закононарушения в Буча, продължаващото разрушение на Мариупол и депортирането на хиляди украински жители в Русия има незабавна нужда от уверено усилване на глобите против незаконния Путинов режим ", се споделя в текста на писмото.

Те упорстват за свикването на незабавна среща на върха на Европейски Съюз, на която да се разиска налагането на цялостно енергийно ембарго на Русия, затваряне на европейските пристанища за съветски кораби, изключването на всички съветски банки от системата за интернационалните банкови транзакции SWIFT и разширение на листата на глобените олигарси, публични лица и служители съгласно листата, възложен от неразрешената в Русия фондация на рецензия на Кремъл Алексей Навални.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР