Две седмици след официалната коронация, крал Чарлз и кралица Камила

...
Две седмици след официалната коронация, крал Чарлз и кралица Камила
Коментари Харесай

Чарлз и Камила продължават традиция на Елизабет Втора

Две седмици след формалната коронация, крал Чарлз и кралица Камила имат динамична стратегия, изпълнена с разнородни задължения. А някои от тях сигурно им доставят огромно наслаждение.

Вчера, 22 май, цветният пазар в Челси се трансформира в място с висока централизация на кралски особи. Изложението първо посрещна принцеса Кейт, която удостои с присъствието си събитието още на самото му разкриване.

А по здрач, няколко часа по-късно, на цветното шоу дойдоха и крал Чарлз и кралица Камила. Те се появиха с необятни усмивки и очевидно се любуваха на цветната и ароматна приказност в Челси. 
 Снимка 619367
Източник: GettyImages

Двойката бе в компанията на някои членове на кралското семейство, които рядко виждаме на обществени събития, само че пък бяха компактно до тях на коронацията - принцеса Александра, принц Ричард, херцогинята на Глостър и принцът и принцесата на Кент. Това е първата им обща обществена поява, само че евентуално няма да е и последната.

Кралските особи бяха поздравени персонално от президента на Кралското градинарско сдружение. Чарлз и Камила последваха стъпките на принцеса Кейт, която обиколи ревюто часове преди тях и разгледаха с интерес инсталациите.
 Снимка 619370
Източник: GettyImages

Любимо кътче на кралицата се оказа една люлка измежду море от цветя, където тя съобщи, че може да прекара остатъка от деня. А двамата с крал Чарлз се развълнуваха същински от инсталацията Градината на кралските размишления и празнуване, основана в чест на коронацията и на паметта на Елизабет Втора.

Покойната кралица бе патрон на Кралското градинарско сдружение още от встъпването си в служба и е участвала на цветното шоу в Челси повече от 50 пъти. Сега тази традиция продължава нейният наследник, предава People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР