Две са премиерите на Ауди на продължаващия до неделя софийски

...
Две са премиерите на Ауди на продължаващия до неделя софийски
Коментари Харесай

Най-бързото комби на софийския автосалон е на щанда на "Ауди"

Две са министър председателите на " Ауди " на продължаващия до неделя софийски автосалон. Сред тях са новият флагман А8 и най-бързото комби, и един от най-пъргавите като цяло модели на ревюто - " RS4 Авант ".

При представянето на експозицията на щанда на " Ауди " шефът на " Порше БГ " Маркус Татцер уточни, че показаните модели придават ново значение на автомобила от общоприетото схващане за нормално транспортно средство. Слоганът на щанда на " Ауди " е " Забравете за автомобила. Audi е повече ".
 Най-бързото комби на софийския автосалон е на щанда на
© Порше БГ

Накратко новото A8 е с нова визия, 400 функционалности с алтернатива за индивидуализация, 41 асистиращи системи, 8 разновидността за интериорни цветове и 5 оферти за декоративни детайли. Моделът дебютира на българския пазар с два осъвременени V6 турбодвигателя - 3.0 TDI (286 к.с.) и 3.0 TFSI (340 к.с.).

Двата осемцилиндрови разновидността – 4.0 TDI с 435 к.с.) и 4.0 TFSI с 460 к.с., ще се появят на пазара малко по-късно. На върха във връзка с моторите ще бъде версия на А8 с W12 мотор. Версията A8 L e-tron quattro с плъгин хибридно задвижване ще дебютира на пазара у нас на по-късен стадий.

" Ауди " RS 4 Avant е спортният флагман на моделното семейство A4 със своя 2.9 TFSI-двигател с 450 к.с. Неговият оптимален въртящ миг от 600 Нм – със 170 Нм повече спрямо предходния модел, е разполагаем сред 1900 и 5000 оборота в минута.
 Най-бързото комби на софийския автосалон е на щанда на
© Порше БГ

Това наред със серийното двойно предаване разрешава на " Ауди " RS 4 да се катапултира за едвам 4.1 секунди от 0 до 100 км/ч. Спортната природа на колата начело се акцентира от солидни въздуховоди, както и от ниската и необятна радиаторна решетка. За подобаващия свършек на задната част се грижи характерен дифузор, ауспухова система с овални накрайници и спойлер на задния похлупак.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (79)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР