Две пътни произшествия със загинали са регистрирани през последните денонощия

...
Две пътни произшествия със загинали са регистрирани през последните денонощия
Коментари Харесай

Моторист загина след тежка катастрофа в Пловдивско, друг е в болница

Две пътни катастрофи със починали са регистрирани през последните денонощия на територията на област Пловдив.

След 19.30 ч. през вчерашния ден в РУ-Труд постъпил сигнал, че в сектора сред селата Радиново и Бенковски мотоциклет „ Ямаха “ се преобърнал вляво отвън пътното платно. От пристигналия екип на незабавна помощ е установена гибелта на 57-годишния мъж, управлявал моторното транспортно средство.

За другия случай - край Баня, ви съобщихме през вчерашния ден. Полицията изнесе детайлности. Около 7 ч. в събота чиновници на РУ-Карлово се отзовали на информация, че на пътя сред Баня и Войнягово пешеходка на същата възраст издъхнала, откакто била ударена от лек автомобил „ Фолксваген “. Шофьорът на колата, на 36 години, е пробван за приложимост на алкохол и опиати, резултатите са негативни. Задържан е за едно денонощие в районното ръководство.

На двете местопроизшествия са осъществени огледи, в границите на формирани досъдебни производства се обясняват всички обстоятелства и условия към злополуките.

Междувременно моторист е в болница след пътно произшествие в Пловдив. По предварителна информация, към 19 ч. в петък мотоциклет „ Хонда “ минал на червен сигнал на светофара на кръстовище сред бул. „ Цар Борис III Обединител “ и ул. „ Света Петка “ и лишил преимуществото на лек автомобил „ Ауди “. При удара потърпевш 40-годишният лидер на мотора, който е настанен в болница. Той и 25-годишният водач на колата са тествани за приложимост на алкохол, стойностите са негативни. Работата по случая не престават чиновници от бранш „ Разследване на закононарушения по превоза “.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР