Две пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица,

...
Две пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица,
Коментари Харесай

Заради безстопанствени коне: 2 катастрофи в Кюстендилско

Две пътни катастрофи са зародили в края на предходната седмица, породени от безстопанствени животни , излезли на пътя в Кюстендилско.

Сигнал за първия случай е подаден в ОДМВР-Кюстендил в 02:50 часа на 16 септември . Той е бил за акцидент сред кон и камион на пътя сред Ябълково и регионалния град. Пристигналата на място дежурна полицейска група е открила на пътното платно убитото животно и нанесените вреди на камиона, ръководен от 57-годишен жител на Северна Македония .

В обслужването на произшествието са взели участие и чиновници на БАБХ, които не са разкрили чип или ушна марка на животното, притежателят не е открит . По случая е било формирано досъдебно произвеждане.

Втората акцидент е сред ненадейно изскочили на пътното платно коне и автомобил „ Хюндай “ , ръководен от 63-годишен дупничанин . Нанесени са вреди по колата, едно от животните е било открито мъртво, открит е притежателят на животните – легален представител на компания за селскостопански животни. Образувано е досъдебно произвеждане по случая в РУ-Бобов дол. За случаите е известена прокуратурата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР