Две от най-големите звезди на съвременния тенис - Новак Джокович

...
Две от най-големите звезди на съвременния тенис - Новак Джокович
Коментари Харесай

Джокович разкри пред Шарапова, че е бил пиян по време на мач

Две от най-големите звезди на актуалния тенис - Новак Джокович и Мария Шарапова, организираха общ диалог чрез Инстаграм, който продължи над един час. В него те разискаха разнообразни тематики, като разкриха любопитни детайлности от кариерите си.

Шарапова стартира с това по какъв начин двамата са се срещнали в младежките си години. " Аз бях млада, ти също, доста преди да спечелиш купа от Големия шлем. Мисля, че играхме смесени двойки един против различен и ти сподели, че в случай че победиш, ще би трябвало да платя за вечеря. Аз си споделих: " ОК, кое е това момче? " А ти победи и съобщи: " Ще вечеряме тази вечер, ще отидем в японски ресторант ". " Сериозен ли си? ", попитах аз. Все отново го направихме, вечеряхме дружно. Ти извади остарял фотоапарат на " Кодак " и помоли сервитьора да ни направи фотография. И ето ни тук в този момент, тогава се държеше като почитател. Сякаш бях продадена на търг за тази вечеря. Въобще не помня с кого играхме, само че помня вечерята и старомодния фотоапарат ", описа рускинята.

“I Auctioned Myself Off” – Maria Sharapova Reminds Novak Djokovic About Their First Date https://t.co/WCVjtlqiwv
— EssentiallySports (@sports_ess) May 5, 2020
Ноле пък описа за случая, в който е бил пийнал на корта. Става въпрос за мач на двойки от Купа " Дейвис " през 2011 година. " Тъкмо бях спечелил " Уимбълдън " и бях сбъднал всичките си фантазии. Пътувах и бях с тима, само че помолих да не играя нито един формален дуел през въпросния уикенд, в който Сърбия се изправи против Швеция. В последна сметка ме накараха да играя на двойки в събота. Нека кажем, че във въпросната среща не виждах ясно топката. Няма да издам нищо повече ", призна си той.

#Tennis

" I was saying that I don’t want to be part of any official matches but I don’t know how I ended up playing the doubles match, " said Djokovic in an Instagram chat with Sharapova.https://t.co/an8BpDGIzm
— The Field (@thefield_in) May 6, 2020
Бившата тенисистка не пропусна да се пошегува на няколко пъти с досегашния си сътрудник. " Гледах те по какъв начин като млад състезател се мъчеше на клей и с дължината на твоите мачове. Чудех се дали в миналото ще се вземеш в ръце ", сподели му тя, като също по този начин му предложи да обнови метода,по който я имитира, тъй като е трансформирала техниката си при сервис. Джокера се съгласи и я увери, че това е идващото нещо, с което ще се захване. Двамата назоваха и какви суперсили биха желали да имат. " Телепортация, защото съм изтощен от пътуванията. Също по този начин хвърчене - желая да видя света от птичи взор ", избра си международният номер 1. " Невидимост, в мен живее дребен Шерлок Холмс. Няма да е за шпионаж, просто не желая другите да ме виждат ", пък беше отговорът на Шарапова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР