Две обвинения са били повдигнати на инспектора от Българската агенция

...
Две обвинения са били повдигнати на инспектора от Българската агенция
Коментари Харесай

Две обвинения срещу инспектора от агенцията по храните, отглеждал канабис

Две обвинявания са били повдигнати на инспектора от Българската организация по сигурност на храните, който беше заловен, че отглежда марихуана, стана ясно от изявление на окръжния прокурор в Шумен Маргарита Георгиева пред Нова тв.
В негов парцел в Шумен бяха открити близо 380 кг марихуана. Той употребил къща като сушилня, а плантацията му била в труднодостъпна околност в близко село. За да поставя грижи за културата, мъжът употребил информация от интернет, а имал и подобаващи принадлежности. Така съумял да отгледа марихуана с височина близо 4 метра.
„ Повдигнати са му 2 обвинявания. Едното е за държане за разпространяване на високорисково наркотично вещество – марихуана. Предвижда се наказване от 2 до 8 години отнемане от независимост. Другото обвиняване е за развъждане на марихуана без съответно позволение по закона”, изясни Георгиева. И добави, че сега на служителя е наложена най-строгата мярка - задържане под стража.
„ Това е най-голямото количество, намирано в Шумен през последните години”, съобщи пък старши комисар Ялчън Расим, шеф на ОДМВР-Шумен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР