- Две нови глобални награди за Karsan! Предлагайки високотехнологични решения

...
- Две нови глобални награди за Karsan! Предлагайки високотехнологични решения
Коментари Харесай

Наградите за глобални бизнес постижения отиват при Karsan!

- Две нови световни награди за Karsan!

Предлагайки високотехнологични решения за подвижност с визията да бъде „ една стъпка напред в бъдещето на подвижността “, Karsan продължава да увенчава своите достижения, като завоюва още две влиятелни награди. Karsan завоюва първото място със тактиката " Karsan Electric Evolution " по пътя си на електрическа промяна в категорията " Изключителна бизнес промяна " на премиите " Global Business Excellence ", където жури от много необятни и самостоятелни специалисти дефинира марките, които се показват с безупречна работа. С " Karsan Autonomous e-ATAK " обаче марката съумя да завоюва още една премия в категорията " Изключителна иновация ".

Главният изпълнителен шеф на Karsan Окан Баш направи изказване по отношение на премиите и сподели: „ Горди сме да спечелим още една влиятелна премия след Устойчив рейс на 2023 година, който спечелихме с нашия 12-метров електрически модел e-ATA. В това съревнование ние реализира доста първи в Европа и Америка в категорията „ Изключителна иновация " и получи премия с нашия план Autonomous e-ATAK, който сега транспортира пасажери по действителен маршрут. В категорията „ Изключителна бизнес промяна " спечелихме премия с нашата тактика Karsan Electric Evolution, която стартира през последните 5 години с e-JEST и последвана от e-ATAK, самостоятелна e-ATAK и по-късно с нашите 10-12-18-метрови e-ATA модели, които поведехме в електрическия промяна на подвижността. Тези награди са от изключително значение за нас, защото те са едни от най-известните награди в света. Общата точка на премиите е, че печелившите компании са в действителност най-хубавите в своя бизнес. Като Karsan, ние постоянно работим, с цел да бъдем една крачка напред в бъдещето на подвижността с нашите съвременни софтуерни модели, които създаваме и произвеждаме, и водещата роля, която играем в електрическата промяна на публичния превоз. "

Наградите „ Global Business Excellence “, които имат много необятно и без значение жури от специалисти, дефинират спечелилите съгласно предизвикателни критерии за всяка категория и промишленост, като вземат поради финансовите резултати, нововъведенията, клиентите, чиновниците, вложителите и обществените изгоди.

Позовавайки се на мнението си за Karsan, който получи най-високото място в категорията за изключителна бизнес промяна, президентът на журито сподели: „ Турският производител на търговски транспортни средства Karsan реализира забележителен прогрес със своите новаторски технологии през последните 5 години и се трансформира в пионер на електрическите еволюция в публичния превоз. Компанията е водеща с най-новите технологии за електрически и самостоятелни транспортни средства, употребявани в международен мащаб. Поздравяваме Karsan за това, че е първата и единствена европейска марка, която вкарва гама електрически артикули от всевъзможен размер на пазара в публичния превоз, в това число електрически рейс без водач и за пионерство в бъдещето на превоза. "

Участието в Global Business Excellence Awards не изисква работа в международен мащаб. Участниците се правят оценка с други участници от същата страна. Всяка година се организират четири ротации в последния работен ден на февруари, май, август и ноември, като спечелилият във всяка ротация резервира купата за 12 месеца.

Относно Awards Intelligence
Global Business Excellence Awards се популяризират и ръководят от Awards Intelligence, водещият международен снабдител на бизнес награди и персонални почетни услуги. Организацията дава вести, информация и поддръжка на прогресивни персони и организации по целия свят.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР